Selecteer een pagina

Tijdens de Boekenweek dit jaar werd ik gespot in de Scheltema, mijn favoriete boekhandel in Amsterdam, met een boek over geld in mijn handen. Of ik op de foto wilde voor de Viva? Maar natuurlijk!

Boeken, boeken, boeken

Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag boeken koop. Iets te graag Als een bepaald onderwerp mij interesseert, ligt mijn huis binnen de kortste keren vol met boeken erover. Zo heb ik de afgelopen jaren ook al heel wat boeken gekocht en gelezen over geld. Maar er verschijnen altijd nieuwe boeken, dus ik blijf het heerlijk vinden om in boekhandels rond te struinen op zoek naar nieuwe titels. Een van de boeken die al langer op mijn verlanglijstje stond, was Maakt geld gelukkig? van Ap Dijksterhuis. Tijdens de Boekenweek zag ik ‘m liggen bij de Scheltema en vond ik het hoog tijd worden om ‘m te kopen, tezamen met een aantal andere boeken.

Ik mocht zelf kiezen met welk van de drie boeken ik op de foto wilde. Dat werd natuurlijk Maakt geld gelukkig? omdat ik op dat moment al bezig was met deze website. In het mini-interview dat naast de foto is gepubliceerd, vertel ik daar ook iets over. De eerste keer dat MoneyMinds.nl in de media is gekomen dus, nog voor de website goed en wel live was!

Hieronder het artikel zoals het in de Viva van 17 april 2019 is gepubliceerd. Foto is gemaakt door Jessica Brouwer. In een volgend artikel kom ik uiteraard terug op de vraag: maakt geld gelukkig?